Contact

envelope, e-mail, letter

Heb je een vraag? Stel hem gerust!

Geen vraag is te gek! We beantwoorden je vraag binnen 24 uur. Bekijk ook even onze veelgestelde vragen, misschien kun je daar je antwoord al vinden.

Houd je niet van formulieren invullen? Mail ons dan gewoon via contact@kaartjevanel.nl.

Onze gegevens

Kaartje van El 
Klinkerweg 2
1033 PM Amsterdam
Nederland 

KvK-nummer: 62211455
Btw-identificatienummer: NL001730374B57

Bankgegevens

Rekeninghouder: Kaartje van El 

Bankrekeningnummer: NL79 KNAB 0403 6878 45

Vergeet niet bij het betalen van bestellingen het ordernummer te vermelden.

Veelgestelde vragen

Vooralsnog verzenden we alleen binnen Nederland. Woon je buiten Nederland en wil je toch onze originele kaarten bestellen? Neem dan even contact met ons op! 

We doen ons best om jouw bestelling al dezelfde dag te verzenden. Alle bestellingen worden verzonden via brievenbuspost en liggen binnen twee dagen bij jou op de mat. 

Ja zeker! Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Natuurlijk wel eventjes je brievenbus checken. 

De verzendkosten variëren tussen €1,00 en €3,95. De kosten zijn afhankelijk van het gewicht van je bestelling en worden automatisch berekend in je winkelmand. 

Je kunt je bestelling altijd* annuleren. Bedenk wel dat wij bestellingen vaak nog dezelfde werkdag versturen. Als de bestelling al is verstuurd, kunnen wij je order helaas niet meer annuleren. Wel kun je je bestelling retourneren. Wil je je bestelling annuleren? Neem dan eventjes contact met ons op. Vergeet niet je ordernummer te vermelden.

*Handgeschreven kaarten kunnen, indien reeds geschreven, niet geannuleerd of retour genomen worden. 

Je kunt je bestelling altijd* binnen 14 dagen retourneren. Mocht het zo zijn dat je niet blij bent met je bestelling, neem dan eerst contact met ons. Misschien kunnen we nog wat voor je betekenen. Wil je je product toch retourneren, dan kan dat naar dit adres:

Kaartje van El
Klinkerweg 2
1033 PM Amsterdam
Nederland

De kosten van het retourneren zijn voor de koper.

* Handgeschreven kaarten worden niet retour genomen. 

Ben jij een ontwerper en zie je jouw kaarten graag op Kaartje van El? Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe originele kaarten. Neem eventjes contact met ons op. 

Ja dat kan, het is nog geen standaard optie op de website. Maar plaats even een opmerking bij het afrekenen. En wij zetten wij de verjaardag van jouw vader/moeder, verre vriend(in) of opa/oma, in onze agenda. Hoef jij er verder niet meer over na te denken en vervolgens sturen wij op de gewenste datum een persoonlijke kaart. Gegarandeerd een blij gezicht bij de ontvanger!