Over ons

Wat schuilt er achter kaartje van El?

Ik denk dat iedereen het gevoel wel kent, je gaat op kraamvisite en er hangt een superlange slinger van kaarten. Enorm leuk dat mensen op zulke momenten toch gaan voor echte post in plaats van een WhatsApp berichtje. Maar als je goed kijkt, zie je veel dezelfde kaarten. Daarbij zijn ze niet echt speciaal. Allemaal kaarten even snel gekocht bij de winkel op de hoek.

Meerdere van zulke momenten hebben mij aan het denken gezet. Waar zijn nu de echt leuke & originele kaarten te vinden? Het grappige is, de originele kaarten zijn echt wel te vinden, alleen moet je vaak wat verder zoeken dan de winkel bij jou op de hoek. Er zijn namelijk genoeg kleine ontwerpers die hun eigen kaarten verkopen via een webshop of winkeltje. Vaak verkopen ze dan wel alleen hun eigen product. Relatief weinig keuze dus. 

En dat was voor mij het moment om Kaartje van El op te zetten! Een webshop vol leuke & originele kaarten, veelal duurzaam geproduceerd.  De kaarten zijn zorgvuldig door mij uitgezocht bij verschillende kleine ontwerpers en allemaal te vinden in mijn webshop.